Andy & Bulan söker nytt hem tillsammans

Brittiskt korthår | Hona | Tillgänglig vuxen
Andy & Bulan söker nytt hem!

Ort: Sundbyberg (nära Stockholm)

Våra älskade katter Andy och Bulan behöver ett nytt hem där de kan ha det lite lugnare omkring sig. Som uppfödare är det viktigt att den kattgrupp som bor hemma kommer överens, vilket inte riktigt fungerar just nu. Vi önskar att de båda får flytta tillsammans.

Båda honorna är Brittiska korthår, båda är kastrerade och är jättegulliga. Jag ser gärna att de flyttar tillsammans för att få trygghet av varandra. Givetvis ska de hållas som innekatter, möjlighet till trygg utevistelse i kattgård eller innätad balkong är ett plus! Koppelpromenader är också något många katter kant tycka är intressant då och då.

Pälsvården är enkel då båda är korthår, men båda har särskilda behov som vi informerar om, bl.a. äter en av dem specialkost.

Viktigt att förstå är att även om dessa två kommer från oss och har levt lyckliga liv med oss så kan det ändå ta tid innan de vänjer sig fullt vid det nya hemmet. Läs gärna våra tips inför när katten flyttar in.

Rasen är inte allergivänlig.

Andy / Andúril

S*Javeliner’s Jura Legacy

Andy är född i april 2019. Hon är en självsäker och bestämd katt som vet vad hon vill! Det innebär att hon gärna säger till när det är dags för gos, klappar och annat. Hon har en väldigt rolig personlighet och är faktiskt lätt att hantera – trots att det är hon som ”bestämmer” enligt sig själv. 🙂

Andy är verkligen en hjärtekatt. Vi tror att det är bra för Bulan om Andy kan flytta tillsammans med henne eftersom de två har ett förhållande som fungerar bra.

 

Bulan

SE*Meduseld’s Nebula

Bulan är född i september 2020.  Hon är en rolig katt som älskar att peta på allt och alla med sina tassar. Hon tycker om att hålla handen mellan tassarna när vi går och lägger oss.

Hon är ett yrväder som tycker om att hoppa runt i klösträd och leka med leksaker. När hon inte busar vilar hon gärna. En mycket snäll tjej som vi tycker så himla mycket om.

Bulan kan vara ”hårdhänt” mot andra katter. Hon funkar väldigt bra med Andy eftersom Andy är så säker i sig själv och sätter gränser som Bulan respekterar. Därför tror vi det skulle vara bäst om de två flyttade i ett par tillsammans. Bulan vill gärna bo med en kompis – men det funkar inte med vem som helst helt enkelt.

 

 

Hör av er för mer information genom formuläret lite längre ned här på sidan. Jag föredrar att den första kontakten sker via mail. Vi använder oss givetvis av SVERAKs köpeavtal, för båda parters trygghet.


Det här vill vi att du läser

Anna C

Team Sundbyberg, SE*Meduseld's

Anmäl ditt intresse här

Är du införstådd med att att överta en vuxen katt ej innebär att man "provar på att ha katt"? Tanken är att katten ska förbli bofast hos sin nya familj.

Observera att vi endast tar emot intresseanmälan gällande vuxen katt via detta formulär, meddelanden om generella kattungeförfrågningar som sänds genom detta formulär kommer ej att besvaras.

Här kan du läsa om hur du intresseanmäler för kattunge.

Translate Site »