Vi tycker det är jätteroligt att så många är intresserade av våra kattungar! I det här inlägget tänkte vi berätta lite mer om hur du går tillväga för att intresseanmäla hos oss.

Aktuell info om planerade kullar & kattungar

På sidan Kattungar hittar du all info om de kattungar som vi har, om kullar som vi planerar och även information om kullar som har flyttat från oss. Där finns också länkar till köpinformation, där vi berättar mer om vad vi önskar av de nya hemmen samt vad som ingår i köp.

Hur lång är väntetiden på en kattunge?

Vi väljer de hem & familjer som vi tror att kattungen passar bäst i. Det betyder att vi INTE använder oss av en kölista.

Hur lång tid det tar innan man har chans på en kattunge beror på flera faktorer: hur många kattungar det föds, hur många kullar vi planerar och hur många det är som är intresserade av en kattunge. När vi mailar ut info om att vi har kattungar är det därför bra om ni presenterar er och hur ni bor på ett så tydligt sätt ni kan (behöver dock inte vara långt) så vi får en bra bild av vilka ni är.

I dagsläget har vi otroligt många som är intresserade av en kattunge, och tyvärr måste vi säga att alla kommer inte kunna få möjligheten köpa en kattunge från just oss. Vi rekommenderar att ni även kontaktar andra uppfödare och intresseanmäler er hos dem.

Ibland händer det att vi har katter som vi letar nya hem till av olika anledningar (exempelvis att katten inte trivs i gruppen, att vi söker fodervärd till vuxen katt med mera). Du kan läsa mer om och även anmäla intresse på de katterna som finns visade på denna sida.

När skickar vi mail?

När vi är redo för att sälja kattungarna. Vi kan alltså ha kattungar födda och vissa av dem kan bli tingade av exempelvis andra uppfödare som söker en avelskatt under denna period, utan att vi skickar ut ett mail. Vi väljer själva hur vi prioriterar försäljning och till vem vi säljer våra katter. Detta är ett förtydligande eftersom många har undrat över detta.

Så här anmäler du intresse för kattunge från oss

1. Läs informationen på vår webb

Läs vår köpinfo & rasbeskrivning här på vår webb, här finns också info om våra katter och tidigare kullar samt tips. 

2. Anmäl dig till nyhetsbrevet

Du kan välja vad du är intresserad av att få mail om. Vi skickar inga onödiga mail och du kan avregistrera dig när du vill. Anmäl dig här.

3. Nyheter kommer till din mail

När vi har kattungar eller vuxna katter till salu skickar vi ut information via vårt nyhetsbrev. Då ber vi alla som fortfarande är intresserade att höra av sig till oss!

Vill du kontakta oss?

Om du undrar över något eller vill veta mer, skriv ett DM (privat meddelade) till vår Instagram  @meduselds_british. Vi svarar när vi har möjlighet. Observera att vi INTE tar emot intresseförfrågningar i DM.

Allt gott!

Translate Site »