Årets första utställningar har gått av stapeln och vi har fått med oss fina resultat, bland annat har Edith lyckats få en av de nya titlarna som. tillkommit och mer!

Fräsets kattklubb höll till i Rasbo i Hall 2000 ”som vanligt” och vi hade flera katter med oss: Moses, Edith och Petit-chou. Jättekul! Edith och Petit-chou började samla till den nya titeln Junior Champion. Petit-chou fick omdömet ”A little star” och ett stort hjärta på bedömningssedeln. Precis som vi känner också, hon är så fin. På söndagen blev Edith nominerad och dessutom BIS. Jätteroligt!! Tack för att Emma, Marcus, Louise och Carro ställde upp med att ställa ut katterna.

I Kumla var det dags för Vi Kattägares kattutställning. Emma och Adam fick åka och representera oss med katterna: Mona, Luna och Edith. Det gick bra för samtliga och Edith fick nya titeln Junior Champion – en av de 3 första i Kategori 3 i Sverige. Totalt var det 14 st katter på utställningen som fick titeln (fördelat på samtliga kategorier). På söndagen blev det BIV för blåsköldpaddor och Edith vann den. Hon blev också nominerad på söndagen. Dessutom var detta helgen för SVERAKs prisutdelning för Årets Katt – Edith hamnade på en mycket hedrande 2:a plats för Junior/kattunge i kategori 3 och fick med sig en mycket fin pokal hem. Dessutom blev hon också BIV ”BSH g”. Lyckad helg!

Moses

IC MagicMoments Mogli
BSH c 33

UtställningKlassResultatDomare
FRÄS5Ex 1, CAGCIBUlrika Eriksson

Petit-chou

SE*Meduseld’s Petit-chou
BSH c 33

UtställningKlassResultatDomare
FRÄS11Ex 1, CACJUlrika Eriksson
FRÄS11Ex 1, CACJHelene Lis

Edith

S*Spöktassens Edith JW
BSH g

UtställningKlassResultatDomare
FRÄS11Ex 1, CACJAlexey Shchukin
FRÄS11Ex 1, CACJ, NOM & BISMichael Edström
VIK11Ex 1, CACJ – Junior ChampionMagdalena Kudra
VIK11Ex 1, CACJ, BIV & NOM Michael Edström

Mona

SE*Meduseld’s Moon Prism Power Make Up
BSH g

UtställningKlassResultatDomare
VIK7Ex 1, CACIBMagdalena Kudra
VIK7Ex 1, CACIBMichael Edström

Luna

SE*Meduseld’s Luna P Magic
BSH a

UtställningKlassResultatDomare
VIK7Ex 1, CACIBHannah Jensen
VIK7Ex 1, CACIBKsenia Karpinska

Fräset, foton: Caroline T (nästan alla foton), Emma C.

VIK, foton: Adam R, Emma C.

Translate Site »