Vilken härlig dag det blev i Iggesund den 14/10. Den började tidigt, redan vid 4:30 styrde vi bilen upp mot Hälsingland, mer specifikt Iggesund. Den här gången åkte Emma, jag och Adam tillsammans med Mona, Luna, Anki och Edith.

Det var 30 årsjubileum för klubben vilken de firade in med en Best of the Best (BOB) på lördagen. Vi ställde faktiskt bara en dag den här gången, och det blev just lördag som vi valde. En lång historia kort: Luna och Anki vann sina klasser, Mona och Edith möttes i konkurrens om certifikatet och Edith blev den som domaren till slut valde. Roligt nog blev även Edith nominerad och slutligen Best in show junior (BIS). Så himla kul! Nu har Edith förärats med 3 stycken BIS av 4 utställningar hon deltagit på. Något som detta vågar man ju knappast hoppas på, vilken fin start på hennes utställningskarriär! Något annat som var jätteroligt är att Ediths uppfödare Kerstin var med och fick bevittna framgången, och att även Ediths kullbror Diesel var nominerad i samma panel (där domaren hade svårt att välja mellan Emmas Luna och Diesel vid nomineringen).

Jag vill rikta ett stort grattis Kerstin till alla fina resultat för katter du äger och fött upp! Ediths ”farmor” Erika (Ediths pappas uppfödare) var också på plats. Dagen efter blev Erikas fina svarta MCO-kille Wille Junior Winner! Så stort grattis även till det.

Vi är väldigt glada för att domarna var så förtjusta i våra katter. Nästa gång blir det BIRKA den 19/11. Håll tummarna för oss då också.

Translate Site »