Världens bästa Bulan har nu blivit kastrerad och kommer att få leva ett härligt kastratliv. Hon är ett yrväder (som alltid) och är så gullig. Men vi kände att det var rätt att hon inte kommer få fler kullar.

Bulan har varit en fantastisk mamma, men hennes förlossningar har inte varit de lättaste. Hon har tagit långa pauser vid förlossningarna i båda kullarna (1 dygns paus ungefär). Vilket är normalt för katter, men inte så roligt när man sitter bredvid. Det har alltså inte varit något större fel, men vi kände att vi är nöjda med vad vi fått efter Bulan (Anki, ”Miss Love Duck”) och nu hoppas vi på att vi kan gå vidare med något efter Anki istället i framtiden vad gäller avel.

Personligen kommer jag att ta en liten ”paus” i uppfödandet efter den här kullen, hur de andra tjejerna som föder upp i vårat katteri vill göra vet jag inte riktigt än. 🙂 Jag kommer fokusera lite mer på kattutställning under en period, så får vi se vad som händer sen.

Bulan är mamma till kull K och kull O i vårat katteri.

Bulan och Herugrim (aka ”Bullen” i nya hemmet)
Bulan

Translate Site »