Stort tack för den här underbara tiden. Under våren har Bijou (SE*Spinnbollen’s Ariel) och Éowyn (SE*Meduseld’s HS Fizzypop) varit mammor till kull N respektive kull P. Nu när ungarna har flyttat hemifrån är det dags för dem att övergå i sina respektive fodervärdars ägo.

Det har varit fantastiskt att följa kullarna och mammorna har varit fantastiska. Men allt har tyvärr ett slut, och nu har vi nått det. Vi är så glada över att vi haft möjligheten att samarbeta på ett mycket bra sätt med er allihop. Dessa söta donnor kommer fortsatt bo kvar med sina respektive fodervärdar, så vardagen ändras inte ett dugg för dem. 🙂

Hemma hos Bijou kommer dottern Petit-chou att sparas, förhoppningsvis kommer vi kunna avla på henne i framtiden. Hos Éowyn sparade vi ingen egen kattunge denna gång, men två andra uppfödare har köpt varsin hona ur kullen. Jättekul. Vi håller tummarna för att de kan bidra i de uppfödarnas avel – men framförallt är vi glada över att kattungarna kommer bli villkorslöst älskade allihop i sina nya hem. <3

Tidigare i år pensionerades även Andúril ”Andy” (S*Javeliner’s Jura Legacy, som inte bott hos fodervärd) från vidare avel, hon är farmor till P-kullen och mormor till M-kullen. 🙂

Éowyn, lite tunn efter rollen som mamma till 5 stycken busungar i kull P.
Petit-chou, dotter efter Bijou och Moses.
Andúril, ”Andy”

Translate Site »