Går du i kattungetankar? Då vill vi gärna tipsa om att våra vänner har kattungar som väntar på sina rätta hem just nu. ????????

Underbar tjej tillgänglig hos S*Spöktassens

Den här fina kattungen är dotter till vår egen hane Sterling. Hon finns hos vår uppfödarvän Kerstin i Börje (utanför Uppsala). Uppfödningen heter S*Spöktassens och har katter av superkvalitet som alltid har fina framgångar på kattutställningar. Däremellan är de uppskattade familjemedlemmar förstås. Du behöver självklart inte vara utställningsintresserad för att anmäla intresse på den här godbiten, en underbar söt blåsköldpaddsfärgad Brittiskt korthår.

Kontakta uppfödaren på telefon eller SMS:
Kerstin Axén 070-824 85 92

Vacker kille tillgänglig hos SE*Pawpoint’s

Vackra Eagerly Evan finns hos vår uppfödarvän Jenny i Stockholm. Han är ett Brittiskt långhår och är riktigt snygg, busig och glad. Uppfödningen heter SE*Pawpoint’s och allt är mycket seriöst. Vill du har en vacker katt från ett toppenkatteri ska du välja Evan. 🙂

Kontakta uppfödaren Jenny via Facebook:
Pawpoint’s britter

Disclaimer: Mer info om kattungarna finns på respektive uppfödares webbsidor, vårt katteri (SE*Meduseld’s) har inget med dessa kullar att göra. Vi vill helt enkelt bara tipsa om fina kattungar som finns hos våra uppfödarvänner.

Translate Site »