Efter lång och otålig väntan så kom äntligen vår Selkirk Rex-kull den 9 november 2022, tajmat precis på mamma Hex egen födelsedag. Otroligt vilken slump. 🙂 Vi verkar ha en förkärlek för att få Selkirk-kattungar i första halvan av november, det är 3e gången så sker nu, samt en kull är född i oktober – nära nog eller hur.

Jag har ju fött upp Selkirk Rex sedan 2017, men för de som hängt med i tidigare kommunikation så vet man att jag har fött upp Selkirk Rex under ett annat stamnamn tidigare. Sedan början av detta året är jag med i stamnamnet SE*Meduseld’s, i team med Anna och Hanna.

Två underbara småttingar blev det i alla fall. Underbara båda två, och som de ökat i vikt! Eftersom de bara är två ungar så finns det mycket mat till dem. 🙂 Båda utvecklas enormt bra, de ser jättefina ut, är friska och starka. Som alltid får man hålla tummarna att det fortsätter så här bra. 🙂

Vi kommer maila ut mer info om dessa kattungar lite längre fram, just nu avvaktar vi deras utveckling tills vidare.

Småttingarna är döpta efter Agatha Christies ”Poirot”

Dessa har vi klurat på ett tag, vi tyckte nämligen det vore jättekul att lägga till en liten twist på namnen, så att de passar våra lockiga små kattungar.

HerCurle Poirot

Hane, Selkirk Rex, blå.

Miss Felinety Lemon

Hona, Selkirk Rex, svart.

Translate Site »