L-kullen. Två helt fantastiska kattungar, en hona och en hane – båda lockiga och korthåriga. Ungarna i den här kullen var underbara från start till flytt – och de har fortsatt förgylla vardagen för sina nya familjer. Stort tack till Katarina Gustavsson (SE*Staypawsitive) för att vi fick låna fina Alexander, som är pappa till den här kullen.

Namntemat på denna kull är Poirot – vilken handlar om den fiktiva belgiska detektiven Hercule Poirot som huvudsakligen är verksam i Storbritannien. Han är huvudperson i en rad detektivromaner och ‑noveller av Agatha Christie. Namnen i kullen är satta med lite humor, Hercule blev HerCurle (curl = lockar), och Felicity blev Felinety (feline = katt).


SE*Meduseld’s HerCurle Poirot

SRS a – Selkirk Rex korthår blå

Hane / Male ♂︎

SE*Meduseld’s Miss Felinety Lemon

SRS n – Selkirk Rex korthår svart

Hona / Female


Dam:

WCF IC Emenheim Hex

SRS n 33 – Selkirk Rex korthår brunmaskad

Äg. Katarina G SE*Staypawsitive

Sire:

Tynee Trotzkopf of Zanana

SRL n – Selkirk Rex långhår svart

Translate Site »