Vi vill tipsa om denna möjlighet hos vår mycket seriösa och väletablerade uppfödarvän Linnea i Västerås.

Först och främst: Isa behöver ett nytt hem! Hon trivs inte i kattgruppen som hon bor i nu, och därför skulle hon behöva ett alldeles eget hem utan andra katter. Hon är en vänlig, mycket snygg och social tjej som jag importerat från Polen.

Så här skriver Linnea om Isa och fodervärdskap:

Isa har haft kattungar tidigare och är en jätteduktig mamma. ???? Jag vill ha någon eller några kullar till innan hon blir pensionerad avelshona. Därför söker jag nu en fodervärd inom 40 minuters avstånd från Västerås. ???????? Låter detta som något för dig?

Vad gör en fodervärd?
Syftet med fodervärdskapet är att Isa ska få kullar å katteriets vägnar. Som fodervärd bor katten hos dig men ägs av mig, under en bestämd tidsperiod. Att vara fodervärd innebär ett nära samarbete mellan mig som ägare och dig som fodervärd. Att bli fodervärd innebär att du blir en del av mitt katteri-team. ????

Det här är viktigt:
I det nya hemmet får det inte finnas andra katter, eftersom Isa inte trivs i grupp. Hon ska vara innekatt, gärna med tillgång till nätad balkong, altan eller rastgård. Som fodervärd till Isa förväntas hennes ungar födas och växa upp i ditt hem. Jag tror inte att Isa fungerar med små barn i hemmet, men äldre barn och tonåringar är okej för henne.

Som fodervärd står du för dagliga kostnader, som mat, sand och leksaker. Jag står för försäkring och för samtliga kostnader kring avel och ev. utställnings-kostnader, samt hälsotester som rör uppfödning.

Katteriet SE*Nínim’s finns i Västerås och jag önskar att en fodervärd ska bo max 40 min från Västerås. Jag har lång erfarenhet av kattuppfödning och är väletablerad som uppfödare i SVERAK. ????

Avtal:
Kattförbundet SVERAKs fodervärdsavtal kommer att användas, för båda parters trygghet. ????

Nyfiken? Hör gärna av dig!
För kontakt och mer info:
ninims.se
ninims@ninims.se

Ha en fortsatt trevlig dag!
Hälsar Linnea Höglund, SE*Nínim’s

Mer info om Isa via Ninims.se

Translate Site »