Går du i kattungetankar? Då vill vi gärna tipsa om att våra vänner har kattungar som väntar på sina rätta hem just nu. 😍😻

Kattungarna är otroligt fina, några vackra vita Brittiskt korthår (med orange ögonfärg! 😍) från SE*Ninim’s söker sina egna familjer, om du är intresserad så ta kontakt med deras uppfödare Linnea via www.ninims.se.

Om du istället fastnat för de ko-fläckiga kattungarna så förstår vi dig precis. De är så läckra och med den unika fläckigheten som dessa katter har så får du en helt unik katt – det finns knappast en vitfläckig katt som är den andra lik. 🙂 Om du är seriöst intresserad så tar du kontakt med detas uppfödare Ulrika via www.suncats.se.

Disclaimer: Mer info om kattungarna finns på respektive uppfödares webbsidor, vårt katteri (SE*Meduseld’s) har inget med dessa kullar att göra. Vi vill helt enkelt bara tipsa om fina kattungar som finns hos våra uppfödarvänner.

Translate Site »