Går du i kattungetankar? Då vill vi gärna tipsa om att våra vänner har kattungar som väntar på sina rätta hem just nu. ????????

Kattungarna är otroligt fina, några vackra vita Brittiskt korthår (med orange ögonfärg! ????) från SE*Ninim’s söker sina egna familjer, om du är intresserad så ta kontakt med deras uppfödare Linnea via www.ninims.se.

Om du istället fastnat för de ko-fläckiga kattungarna så förstår vi dig precis. De är så läckra och med den unika fläckigheten som dessa katter har så får du en helt unik katt – det finns knappast en vitfläckig katt som är den andra lik. 🙂 Om du är seriöst intresserad så tar du kontakt med detas uppfödare Ulrika via www.suncats.se.

Disclaimer: Mer info om kattungarna finns på respektive uppfödares webbsidor, vårt katteri (SE*Meduseld’s) har inget med dessa kullar att göra. Vi vill helt enkelt bara tipsa om fina kattungar som finns hos våra uppfödarvänner.

Translate Site »