Jag brukar virka kattleksaker med kattmynta, vilket våra katter älskar. För snart 10 år sedan började jag göra Bolly Bollfåglar, det vill säga en boll med broderade ögon, näbb och klor, samt sushirullar. Det är väldigt populära leksaker hemma hos oss.

Nu har jag börjat ta beställningar från andra som också vill ha dessa gulliga leksaker till sina katter. Därför startade jag upp hobbyverksamheten Bobsy Store som nu är online. 🙂 Jag tjänar inte pengar på detta, det tar ganska mycket tid att göra varje leksak – sen kostar såklart materialet också. Målet är inte att tjäna pengar, utan att kunna göra något jag tycker om som även kan glädja andra.

Jag funderar litegrann på att sätta ihop ett kattungepaket med några fina leksaker till ett bra pris för kattuppfödare. Kan det vara nåt? Jag får fundera vidare så blir det säkert något roligt framöver. Tills vidare erbjuder jag tre olika produkter: Bolly Bollfågel, sushirulle och humla. 🙂


Hitta dina favoriter i Bobsy Shop

Colourpoint Kitty – formskuret klistermärke

2210
15kr
Finns i lager
1
Produktdetaljer

Pynta datorn, cykeln, bilen, mappen eller varför inte kattburen med ett coolt klistermärke! Såklart ska du ha en söt colourpointkatt. Denna katt är av rundare modell, precis som ett Brittiskt korthår! 😻 Säljes styckvis.

Formskuret vinylklistermärke med transparenta kanter (genomskinliga kanter). Tål viss exponering för vatten, tål UV-strålar och är mycket hållbara över lång tid. Säljs exklusivt hos oss, illustrerad av Anna Carlsson.

OBS! Färgerna kan skilja sig något i verkligheten från produktfoto!

Mått i millimeter (mm):

Höjd: 37

Bredd: 45


Vid köp av 10 st klistermärken (blanda motiven fritt) ingår frakten i beställningen.

Spara denna produkt för senare användning
Translate Site »