Vi hade sett fram emot att delta på Fräsets utställning i januari, då hade vi kunnat träffa vänner och bekanta efter en lång tids uppehåll. Men tyvärr fick vi inte plats på utställningen, vilket vi förstår eftersom det varit ett stort tryck i antalet anmälningar mot tillgängliga platser på utställningen. Många är ju intresserade av att ställa ut på de utställningar som nu lagts ut efter det långa uppehållet under pandemin.

Det är såklart tråkigt eftersom vi anmälde oss så snabbt det bara gick, samma dag som utställningsanmälan öppnade, och vi hade hoppats på att komma med i och med att vi anmälde oss tidigt. Men det räckte tyvärr inte denna gång, och vi accepterar detta och får istället ställa om siktet på andra utställningar. 🙂

Hoppas vi träffar folk på andra shower istället!

Translate Site »