Efter ett hektiskt år börjar det bli dags att fundera över framtidens planer. Såklart har vi tankar hela tiden, men innan vi har genomfört lite hälsotester kommer vi inte att gå ut med specifika detaljer. 🙂

Det första på dagordningen:

I början av september kommer vi att HCM-scanna några av våra katter. Om allt ser bra ut så planerar vi kullar till vintern 2021/2022 eller våren 2022. Väldigt kul och spännande!

Andra punkten på dagordningen:

Det verkar andas optimism inom vår hobby. Många verkar tro att det är fullt möjligt att genomföra kattutställningar under hösten. Bland annat förväntas World Winner Show i Milano, Italien, hållas i slutet av oktober. Egentligen skulle denna utställning ha hållits 2020, men det blev såklart framskjutet. Frågan är om tiden är mogen nu?

Även i Sverige händer det grejer. I september har VK planerat en show i Göteborg, Sydkatten & Östkatten har planerade shower i oktober. Ädelkatten hoppas kunna ha show i december. Detta kan förstås ändras fort om restriktioner ändras pga covid-19. Själva kommer vi inte delta på några utställningar förrän pandemin känns mer inom ”kontroll”.

På ett sätt känns det så overkligt att vi fortfarande, ungefär 1,5 år senare (lite mer t.o.m!) fortfarande inte har kommit igenom pandemin. Hur länge kan det fortsätta undrar man ju. Men vi har beslutat oss för att ta det försiktigt, som jag nämnde innan. Kanske blir det utställningar för oss under 2022? 🙂

Tills vi hörs igen, so long!

Translate Site »