Jippi. På mors dag 30/5 avslöjades resultaten i en digitalt arrangerad utställning, till vår stora glädje insåg vi att det gått otroligt bra för vår Sterling! Han placerades som nr 2 i vuxenringen (inte illa för en så ung kille)! ???????? Jättefin bedömning fick han med, samt ett diplom.

För att delta behövde vi delta med nytagna foton i specificerade vinklar. Vi deltog med 3 st katter: Sterling, Essing och Fredda – alla blev placerade. 🙂 Väldigt kul!

Hur kunde vi delta på SNRFs klubbmästerskap, när vi är medlemmar i MSK? undrar många.

Mycket enkelt: vi är huvudmedlemmar i vår SVERAK-klubb MSK, men vi kan fortfarande vara klubbsupporters/stödmedlemmar i andra klubbar helt utan att intressen krockar. Jag (Anna) är alltså stödmedlem i SNRF, och kunde därför delta på klubbmästerskapet.

SE*Meduseld’s The Splendid Sterling – Placering nr 2 i vuxenringen.

Hela 37 katter var anmälda i denna ring. Otroligt fin bedömning av domare Johan Lamprecht. När den digitala utställningen hölls var han precis 10 månader gammal, men eftersom fotona behövde skickas in tidigare så var han ca 8,5 månader gammal på fotona. 🙂 Inte så illa va?

PR S*Sagotassens Victoria’s Secret – Placering nr 5 i veteranringen.

15 katter var anmälda i den här ringen. Fredda fick en väldigt fin bedömning från domare Jane Allen. Detta är Freddas första deltagande i en veteranklass, så det var roligt att det gick så pass bra som det gjorde. 🙂

SE*Meduseld’s Essing – Placering nr 10 i kastratringen.

21 katter var anmälda i denna ring. Älskade farbror Essing knep sista placeringen (domaren placerar endast 10 st katter – eller färre beroende på antal som deltar. Resten som deltar får ingen placering alls). Han är som en dröm, men det är klart att han är snyggare när han är i något bättre form – han har lagt på sig en del under månaderna som kastrat. 🙂

Han lyckades också knipa 5 plats i sidotävlingen ”Lataste katt”. Ja, stackars Essing – eller vad ska man säga? 😉

Translate Site »