I våras sökte Agria Breeders Club ambassadörer, och eftersom jag (Anna) tycker det är en rolig möjlighet att få prova nya grejer så ansökte jag om att få bli ambassadör. Det blev en nervös väntan, men så en dag kom meddelandet om att jag blivit utvald med flera andra. Jätteroligt!

Som ambassadör kommer jag och Agria ha ett samarbete, vilket jag både nöjd och stolt ställer mig helt bakom. Agria har många fina initiativ för att öka välmående och välfärden för våra sällskapsdjur. Så jag är jätteglad över detta samarbete.

Agrias kattparad 2021 – delta du också!

Nu inom det närmsta anordnas Agrias kattparad bland annat, för varje deltagande katt skänker Agria 10 kronor till katthem runt om i landet. Paraden pågår mellan den 29–30 maj och du måste anmäla dig och din katt/katter först. Läs mer om hur du och din katt deltar här.

Translate Site »