Jag vill rekommendera två olika medel som vi använder när vi städar & rengör hemma, exempelvis när vi torkar golv eller rengör kattlådorna. Men också vid tillfällen där våra hankatter kissat fel. Det heter ”Naturligt Rent” och finns idag i två olika varianter. En för hårda ytor (Allrengöring) och en för textilier (Luktsanerare).

Hittills har jag bara handlat denna i montrar på utställning samt på en djuraffär i Sundbyberg som heter Tule Hund & Katt. Men nu har jag äntligen hittat Naturligt Rent hos webbutiken Supercat.se. Produkten har inte någon speciell lukt tycker jag. Likaså känns det fräscht efter att man städat med produkterna.

Hos Supercat.se finns även en praktisk liten sprayflaska med Luktsaneraren som är lätt att ta med på språng. Dessutom perfekt på utställning. En större dunk finns av Luktsaneraren, vilket är helt perfekt då den inte kan spädas ut med vatten. Allrengöring kan istället spädas 1+400 (därför räcker 500 ml väldigt länge)!

Koncentrerat medel för rengöring att blanda ut

Naturligt Rent ”Allrengöring”

Det här är en biologisk allrengöringsspray, som innehåller både rengöringsmedel och mikroorganismer. Nästan som genom magi bryter mikroorganismerna ned den organiska smutsen. Samtidigt som smutsen tas bort med rengöringsmedlet.

Allrengöringen ska användas på hårda ytor vid städning. Den är också väldigt dryg eftersom den kan spädas 1+400. Det innebär att en flaska på 500 ml kan spädas till 200 liter färdigblandat rengöringsmedel.

Köp den hos Supercat.se.

Spray för rengöring på flaska

Naturligt Rent ”Biologisk luktsanerare”

Det här är en biologisk luktsanerare vars mikroorganismer hittar och bryter ned olika organiska material. Exempelvis urin, äggvita, kolhydrater, proteiner, cellulosa och fettämnen. Perfekt för dig som har en hankatt som kissar på fel ställen.

Luktsaneraren har hela 5 olika stammar av mikroorganismer. Den har en så kallad DUO-funktion. Det innebär att först kapslas lukt in omgående, sen börjar mikroorganismerna bryta ned och eliminera det organiska material som orsakar lukten. När det organiska materialet är helt nedbrutet så kommer inte lukten tillbaka.

Köp den hos Supercat.se.

Fler tips?

Vi har sammanställt en hel sida med massor av tips som vi tror passar kattägare. Klicka här om du vill läsa mer.

Translate Site »