Vår älskade Bobby somnade in fredagen den 8 maj, 2020. Vi kommer aldrig glömma dig vår älskling.

Det har varit en tuff tid för Bobby under en period, och till slut var vi alla tvungna att erkänna att han nog förtjänade bättre – att ge våra djur den fina gåvan att slippa lida är ett stort ansvar och även fast det bär emot visade Bobby mycket tydligt att han inte mådde bra längre. Vi önskar att vi hade kunnat få ännu mer tid tillsammans, men det kunde inte bli så.

Detta avsked var så smärtsamt och jobbigt, att vi nog inte kommer orka formulera oss mer om detta. Bobby är och var en mycket speciell katt som finns i våra hjärtan såväl som våra minnen. Vi älskar dig, Bobby!!! Och fastän vi inte vet hur, så kommer livet fortgå utan dig. Men du är alltid med oss. Vi avslutar nog här.

Translate Site »