Alla kattungar fortsätter gå upp fint i vikt och allt har gått bra under den gångna veckan. Det enda huvudbry vi har fått är att Yen tycker det är läge att flytta på alla kattungar till nya ställen, istället för den fina bolåda som vi har fixat till henne. Suck.

Nu verkar hon i alla fall ha landat i att det är bra att ha ungarna under soffan i vardagsrummet, vilket känns lämpligare än skophyllan tycker vi (den var aktuell i mitten av veckan ha ha). Det är egentligen naturligt för kattmammor att flytta på sina kattungar, eftersom de inte vill dra åt sig rovdjur till platsen där kattungarna förlöstes – det är otroligt mycket dofter som såklart inte vore helt optimalt i det vilda. Allt det där hade vi däremot rett ut, trodde vi. Ja ja, mamma vet väl bäst. Hon får ha dem under soffan, snart är det ändå dags för de små att utforska världen. ?

Idag har Anna varit och hälsat på, det blev lite foton också på bebisarna.

Blå hona

Blå hona

Blå bicolour hona

Blå bicolour hona

Blåspotted hona

Blåtabbymaskad hona

Blåmaskad-bicolour hona

Vi hörs!

Translate Site »