Lilla sötnosen Andúril (som vi kallar för Andy rätt ofta också) har inte fått en egen fotosession sen hon flyttade hit – så kunde vi ju inte ha det! Så nu har vi förevigat några ögonblick av vår lilla busfröken strax innan hon blir 5 månader gammal. ?

Hon har en väldigt fin utvecklingskurva hittills, det är bara hålla tummarna för att det fortsätter så. Men helt oavsett är hon ju en riktig liten sötnos, dessutom så himlans gullig i sitt sätt. Sover med oss om nätterna på bröstkorgen, magen, vid benen, i ansiktet, snor huvudkudden – allt med högljudda kurranden. Precis som alla små katter  är Andúril mycket imponerad av vår Fredda, hon är ju faktiskt ”VCK” (Världens Coolaste Katt) – allt Fredda gör ska Andúril också göra.  ?

Stor tack till Eta (S*Javeliner’s katteri) för att jag fick köpa denna lilla donna. I mitten av september blir det utställningspreimär i Luleå på Norrskenskattens utställning– det ska bli riktigt kul. Och alla papper är återfunna och samlade nu, så det så. ?

5 månader.

Nog för denna gång! Vi hörs!

Translate Site »