Nu har det gått en vecka sedan kull E föddes hemma hos oss i Danderyd. Det har gått jättebra och förlossningen var tämligen odramatisk, även om vi väntade spänt hela helgen på att ungarna skulle komma ut – och det gjorde de, på söndag kväll/natten mot måndag! 7 stycken totalt blev det, helt otroligt.

Anna var här och hjälpte till litegrann, men det mesta skötte faktiskt Yen utan vår assistans. Och under veckan har ungarna gått upp fint i vikt, Yen har mat till alla 7 små kattungar och hon sköter om dem på bästa sätt precis så som en kattmamma ska.

Än så länge har vi inte lyckats könsbestämma dem med visshet så det avvaktar vi ytterligare lite med. Vi har också lite tankar om namn på kattungarna, men berättar mer när namnen är bestämda.

Idag fotade jag och Anna bebisarna – de var jätteduktiga, och visst är de fina?
Vi hörs! Hälsar Hanna


Blå

Colourpoint

Blå bicolour

Blå

Colourpoint

Blå bicolour

Blåspotted

Translate Site »