Vi har fått några hälsningar från kattungar från D-kullen. ??Vi tycker det är jätteroligt att få veta mer om hur det går för kattungarna som flyttat från oss – tack så mycket Jessica, Jenny & Elin för bilder och era små berättelser om vad som hänt sedan senast.

Venom (SE*Meduseld’s Venom)

Lill-husse och Venom

Venom har visat sig ha en förkärlek för pappersrullar… 😉

Stor och gosig :*

Venom är fortfarande den snällaste lille kattkille man kan tänka sig. Börjar varje morgon med att lägga sig hos barnen och spinna. Men han är också busig! Toarullar är kul. ?Han har en förkärlek för att lägga sig på rygg och sova. Tolkar det som att han är trygg. Han är en sån lycka för oss.
– skriver matte Jessica

Det ser ut som Venom mår gott och är lycklig! Tack för uppdateringen, Jessica!


Charlie (SE*Meduseld’s Mystique)

Charlie gillar att vara i närheten

En sötnos bakom högtalaren

Charlie och kompisen Maximus, än så länge kommer Charlie in under soffan

Charlie och Maximus busar runt och är bra vänner

Det går så bra med Charlie. Sjövild är förnamnet 🙂 Hon älskar vatten och att tugga sönder tidningar. Ibland tryter kompisen Maximus tålamod särskilt när hon busat runt i timmar, då drar han sig undan i ren utmattning 🙂 Men d fungerar så bra ihop. Hennes energi smittar av sig på oss alla 😀
– skriver matte Jenny

Så härliga bilder på sötaste lilla Charlie, det är underbart att se henne och Maximus tillsammans! Tack för bilder och uppdatering, Jenny!


Sumo (SE*Meduseld’s Vision) & Tassa (SE*Meduseld’s Dollar)

Sumo vilar sig till en cirkulär form

Sumo & Tassa

Tassa har blivit en så vacker britt-dam

Tassa vet hur man sträcker på sig

Det går bra med Sumo, han är så fin och gosig men också galet busig. Han är totalt orädd och mer social än Tassa men också betydligt sämre på att lyssna. Tassa är fortfarande för snäll när Sumo kommer och tar hennes sovplatser. Hon bara flyttar på sig Gäller även maten så man får ha koll på busfröet. ?Han är som en ragdoll mestadels, helt slapp när man lyfter honom. ?
– skriver matte Elin

Det är underbart att få veta hur ni alla har det i er familj, både hur Tassa har det och hur Sumo trivs. Lilla Tassa är ju moster till Sumo, eftersom hon är kullsyster till Sumos mamma Yen.  ? Tack så hemskt mycket för uppdateringarna, kära Elin!  ?


Vi tycker det är så roligt att ta del av uppdateringar om katternas liv. Tack allihop! 

Translate Site »