Nu har det hänt en hel del kul som jag vill dela med mig av till er som läser min blogg. Igår blev vår lilla Pim champion under Dalälvskattens kattutställning. Han fick en jättefin bedömning av domare Ulrika Eriksson, och vips: i fina sammanhang heter han nu CH LT*Amber Wishes Rockabye Baby. ?? Jag är så glad och mycket nöjd över att Eriksson var den som gav sista certifikat för titel. ?

Thank you Toma for this wonderful baby boy, who is turning into an adult before our eyes. <3 I am so in love with him.

Men det var inte allt – nu har jag gått domarassistent för första gången också, eller snarare jag gick som assistentelev för härliga Berit och för domare Hannah Jensen (SE). Det var mycket att ta in och bitvis lite snurrigt, men jag tycker ändå att det mesta flöt på ganska så bra. ? Tack för all hjälp, alla assistenter och bästa Eta. Jag kommer definitivt att prova på detta igen.

Jag vill rikta ett särskilt tack till Emma, min kära syster som höll ställningarna medan jag gick assistent och som förberedde Pim inför bedömningen. SAMT fotade + skjutsade oss både dit och hem. Vad skulle jag göra utan dig? <3

Translate Site »