Ester har blivit Champion! 🏅

Posted on Posted in Katter, Senaste blogginlÀggen, UtstÀllning
IgĂ„r var vi pĂ„ FrĂ€sets utstĂ€llning i Rasbo. Dagen till Ă€ra blev Ester CHAMPION! ?SĂ„ roligt, stort grattis till Ester! Hon fick en jĂ€ttefin bedömning av domare Ulrika Eriksson, som sĂ€rskilt tyckte om hennes uttryck (hennes stora öppna ögon) och jĂ€mnblĂ„ pĂ€lsfĂ€rg utan rĂ€nder. ?Jag och Veronica Ă€r sĂ„Ă„Ă„ glada över detta. Esters fulla namn Ă€r nu: CH SE*Meduseld’s Krona. 

Dessutom bedömdes Pim av Ulrika Eriksson ocksÄ, och han fick  Excellent 1, men det Àr en del funderingar kring hans fÀrg. Vi fÄr se om det blir tydligare med Äldern. Superkul var det i alla fall, sÀrskilt att trÀffa pÄ alla hÀrliga mÀnniskor som finns pÄ plats.

NĂ€sta stopp: NERKs utstĂ€llning i Örebro om 2 veckor, dĂ„ följer “bara” Pim med. 🙂