Det är så oerhört roligt att se utvecklingen på bara några dagar. Dessutom bjöds det på lite överraskningar i form av könsbyte – igen. Precis samma sak som hände med min förra kull, en hona blev en hane. Denna gång var det ”Kattunge 6”, som skämtsamt kallas ”Valen” hemma hos Hanna just nu pga hans matglädje och storlek. Inget drama alls tyckte Valen. Jaja, tur att de inte fått sina riktiga namn ännu, så slapp vi ändra (om det hade behövts).

Nästan alla kattungarna hade öppnat ögonen igår när vi hälsade på hemma hos Hanna och Yen med bebisar. Det är faktiskt ganska tidigt, men Brittiskt korthår verkar vara en ras som är tidigare på detta än många andra raser.

Nya foton

Ja så var det dags för någon slags veckofotografering. Det kommer ju lite storhelger nu framöver så jag har svårt att se att det kommer kunna bli foto varje vecka nu framöver. Det löser sig framöver på den punkten, men ändå. 🙂
Vi fick också till några fina bilder på mamma Yen <3 …

Translate Site »