Yen är hemma igen – nu får vi vänta i några veckor

Posted on Posted in Kattungar, Senaste blogginläggen

Idag hämtade jag hem lilla Yen från hennes date med Mulle (S*Sagotassens Hemulen). De ska ha fått till det flera gånger, intygar hans matte, så förhoppningsvis kan vi se dräktighetstecken om lite drygt 2,5 veckor. ? Spännande tider framöver alltså!

När jag hämtade Yen passade jag på att ta några foton på Mulle, han är ju jättefin och ganska precis 4 år gammal. Han har jättefina hankattskinder (som fertila hankatter brukar få). ? Det blev någon bild på Yen också, ganska fin till kvaliteten. Mulle var supersvår att fota, eftersom han är så gosbenägen och inte kan sitta still. ?

Yen & Mulle blev väldigt vänskapliga också under dejtandet. Riktigt gulliga tillsammans.

Kolla så fin.

Yen vet att man ska vara still när man ska fotas. 😉