I fredags var vi på UDS i Uppsala för att HCM-scanna Tegan hos professor Jens Häggström. Teamet är så bra på UDS, det känns alltid väldigt tryggt att vara hos dem. Med i rummet var två stycken veterinär-gäster från Taiwan, så vi pratade lite om colourpoint-anlaget med dem och de tyckte det var oerhört lustigt att det ursprungligen kommer från Thailand, typ.

Tegans hjärta konstaterades vara defektfritt idag och det är vi självklart supernöjda med. Hon tyckte inte det var något kul alls att vara där, så hon sprattlade runt lite, men det är inget som hindrar kattvana veterinärer från att utföra en undersökning. De är så trygga, lugna och fina med katterna där. Jag rekommenderar verkligen att man åker dit med sin katt om man har möjlighet. I dagsläget kostar det ca 1200SEK/katt för denna undersökning hos UDS, vilket faktiskt är ett mycket bra pris om man jämför med andra kliniker.

Translate Site »