I helgen åkte vi på Mellansvenska kattklubbens utställning i Eskilstuna, vilket var oerhört trevligt. Jag är ju medlem i MSK och är så oerhört glad över hur bra den klubben är – mycket vänlighet, hjälpsamhet och värme finns där. Vi hade ”bara” med oss Tegan och hon hade möjlighet att bli champion just denna dag. Allt gick fint och hon fick en grundlig bedömning av domare Robert Nowak, som tyckte att hon är lite ojämn i kroppen just nu. Det kan nog stämma, för jag tror Tegan har hamnat i någon tillväxtkurva – men hon får växa till sig lite några veckor innan vi åker upp till Falun i slutet av september.

Jag testade även sätta ihop en ”unik” burinredning, med prylar vi har sedan innan: en korg till en IKEA-hylla fick bli ett krypin, en klösvänlig dörrmatta fick bli burgolv och en gammal spetsgardin fick bli burtak. Till väggarna lånade jag en del av ett annat burskynke. Stort tack till Kicki (S*Millington’s) som gav mig ett mjukt paket på morgonen, ett burskynke-set som matchar ett jag redan har med tyg man kan hänga för framför buren (syns på bilden nedan). Superfint – stort, stort tack! ? Dagen var också fyllt av fint sällskap och underbara katter, tack allihop!

Foto: Emma Carlsson

Translate Site »