Äntligen hälsade jag på hos Ester igen! Det var både glatt och lite sorgligt, eftersom fina matte Veronica och lilla Ester snart flyttar till Malmö. Det kommer kännas lite konstigt att de inte kommer bo så nära oss längre, men samtidigt tror jag det blir bra. Vi avvaktar med framtidsplanerna för Ester och fokuserar istället på att försöka få det sista certifikatet för Champion-titel lite längre fram under hösten. ❤️ Då och då kommer matte och Ester faktiskt att åka upp till Uppsala och Stockholm eftersom familj och annat finns här uppe också. Så nog kommer vi ses ändå.

Jag passade på att fota lilla yrvädret med min systemkamera för att uppdatera med, den bilden jag primärt har använt är från när hon är 8 månader gammal och egentligen är ju inte den speciellt representativ eftersom hon växt oerhört mycket sedan dess. Nu är hon 1 år och 3 månader gammal faktiskt! ? Jag tycker  hon har utvecklats jättefint, hon har öppen fin blick, öronen ser ut att komma nedåt sidorna på huvudet och hennes färg är jätteläcker. Nu behöver bara öronen krympa något och kroppen bli lite grövre, så är vi hemma så att säga. ?

Lycka till nu med flytten, Ester lilla och fina Veronica! ❤️

Translate Site »