Idag hade vi Marie Westerlund som domare, det var intressant att höra vad hon hade att säga om allas katter och sedemera vår lilla Tegan (som var sist upp av alla britter i bedömningsordningen). Typ och uttryck tyckte Westerlund vad superbra, men Tegan behöver växa på sig mer (hon ser lite tonårig ut, vilket ju inte heller är ovanligt i denna ålder). Så Tegan blev Excellent 1 och fick sitt CAC.

Vilken trevlig dag, jag träffade på många bekanta ansikten och lärde känna några nya. Dessutom fick jag äntligen träffa några personer man bara skrivit med online, så det var oerhört kul. 🙂

Man kan ju faktiskt inte få nog av utställning – eller? 😉 Jag måste nog erkänna att trots att det är roligt och givande, så börjar jag känna mig lite trött nu med tre utställningshelger på raken. Nästa helg blir det vila, därefter MSK på söndagen nästnästa helg.

Translate Site »