I helgen som var hann vi med att hälsa på Rumpan, SE*Meduseld’s Rupie, som föddes hos oss försommaren 2017. Hon är storväxt dam på 5 kg (utan för mycket hull), som matchar sin styvbror Lukas riktigt bra. Kolla bara så fin hon är!

Tack Ulla & Björn för den fantastiskt trevliga stunden vi fick vara hos er utanför Örebro, ni är underbara. <3 Och tack till Linda som visade oss hur det kan vara att bo idylliskt med hästar utanför fönstret. <3

Styvbror Lukas


Innan vi hälsade på hos Rupie var vi hos Barbro i Västerås

I hemmet bor Qtcat Bellatrix, vår fina Essings mamma (mamma till foderkullen och kull A). Hon är så vacker så det nästan gör ont i hjärtat. Nu är hon lite rundare än hon var förut, men behåller fortfarande sina vackra drag. Hon fyllde 6 år i februari. <3

Barbro och Bella har dessutom fått en ny sambo: S*Alway’s Izzy, en vacker liten svart tös från Anna Ek här i Knivsta. Det är så otroligt roligt att Izzy hamnade hos Barbro. Vi passade på att ta lite foton, tyvärr blev inget foto bra av Bella men däremot av Izzy. <3

Tack så oerhört mycket för att vi fick komma förbi och hälsa på er fina damer i Västerås, äntligen blev det av. <3

Translate Site »