Helt plötsligt överraskas man med att få en bukett bilder från Rumpan (SE*Meduseld’s Rupie) och hennes familj i Örebro (eller från sommarstället). Visst är hon fin?

Rumpan bor tillsammans med Luckan (smeknamn för Lukas) – en chokladdröm i form av en rejäl britt. ? I sommarstugan tycker de om att utforska världen genom spaning vid nätdörren eller i på koppelpromenader. Något som Rumpan tydligen inte riktigt blivit så förtjust i som matte hade hoppats, Luckan tycker nämligen det är jätteroligt att gå runt i koppel dragandes med matte efter sig. Rumpan sitter hellre vid husse, som befinner sig i utestolen, för att där spana på fåglar och insekter.

Lukas och Rumpan delar på spänningen vid nätdörren, foto: U Asker

Matte förklarar att alla är nöjda med det upplägget i alla fall, så det är ju bra. ? Vi hoppas på att hälsa på under sommaren och se vad det blev av den där lilla sötnosen som vi lämnade ifrån oss för drygt 9-10 månader sedan. ?

Translate Site »