Idag kom det en uppdatering i en Facebookgrupp som heter Brittiskt korthår från vår kattungeköpare Linda. Det var så fina bilder hon la upp att jag såklart var tvungen att fråga ifall jag kunde låna bilderna till bloggen.

Penny, som hette Peso sin första tid hos oss, är snart ett år gammal och föddes i kull C hos oss. Temat på kullens namn var valutor, samma som för kull B, eftersom de är helsyskon födda samma år fick de samma tema på namnen. Nog om det.

Penny har blivit riktigt vacker, med en väldigt bra ögonfärg (även fast pappa är colourpoint) och fin ton och jämn färg på pälsen. Det vore faktiskt kul att höra vad en kattdomare skulle tycka om henne. Fast vad spelar det för roll när hon ändå är en högt älskad familjemedlem.

Här umgås hon med lillmatte L, som hon älskar och är älskad av.

Meduseld's Peso “Moneypenny” brittiskt korthår blå bsh a

Tack för att jag fick använda bilderna, Linda! Och tack för att ni tar hand om tösen så bra. <3

Translate Site »