Nittsjöns Tornado ”Tegan” (BSH n 21 33)

Ja, precis! Vi har anmält oss till ytterligare en utställning. Med oss följer SE*Meduseld’s Krona ”Ester” (BSH a) och Nittsjöns Tornado ”Tegan” (BSH n 21 33). Det ska bli superkul! Ester, som till vardags bor hos våra härliga fodervärdar Veronica och Erik, tävlar i klass 9, vuxenklass!, och Tegan kommer tävla i klass 11, junior. Det kommer nog vara en tuff konkurrens precis som alltid, i alla fall för Ester eftersom det brukar finnas en hel del snygga blå britter på utställningarna. 🙂

Vi funderar också på om vi borde anmäla oss till SNRF:s utställning i slutet av maj, det kommer vara en brittspecial då på lördagens utställning. Men eftersom det inte är vårt förbund så ”räknas” ju inte riktigt de utställningarna för oss, så jag kommer nog fundera lite till. Det är troligen Tegan som följer med oss då för enkelhetens skull – eller? Hmm … vi får se!

[spacer height=”20px”]

Andra nyheter?

Nja, inte direkt. Snart ska vi försöka få till hälsotester på Yen (CH SE*Meduseld’s Yen), och när Ester har blivit lite äldre så är det även hennes tur. Vi har tittat ut en lämplig kille till Yen, men vi avvaktar hälsoresultaten innan vi spikar något. Mycket spännande tider hur som helst.

Translate Site »