Meduseld’s är med på ett uppslag i Kattliv! Kommer ni ihåg senaste kullen hos oss? Klart ni gör! I somras for vi iväg strax söder om Stockholm för att få bebisarna fotade med Sveriges mest kända katt- och husdjursfotograf Eivor Rasehorn. Det blev många fina bilder på de små bustrollen och några av dem är nu med i senaste numret av Kattliv (nr 7/2017), som dessutom inkluderar en raspresentation av Brittiskt korthår – passande va?

I tidningen berättar jag litegrann om hur det är att leva med Brittiskt korthår, samt litegrann om de katter jag har boendes hemma hos mig. Det var jättekul att bli intervjuad av Annika på Kattliv, som gör ett enormt arbete med tidningen. Det tackar vi för! Tillsammans med Eivors bilder är tidningen verkligen en härlig upplevelse för oss som älskar katter – och för dig som dessutom älskar just Brittiskt korthår så bör du passa på att läsa denna tidning.

Jag har själv haft svårt i att få tag i tidningen, men när jag till slut hittade den fanns den på Pressbyrån på Stockholms centralstation. Enligt andras utsagor så verkar det absolut enklast att bara gå till en större Pressbyrån-butik för att hitta den (bara ett tips så ni slipper leta förgäves).

Translate Site »