Små underbara krulliga Selkirk Rex bakas just nu hos Emma (Emenheim). Det är min fina kille Essing som ska bli pappa igen tillsammans med Emmas underbara Bibi som är en Selkirk Rex, ska bli så kul att se vad det blir för några sötnosar i den här kullen. Eftersom båda föräldrarna är colourpoint så blir det 100% colourpointfärgade kattungar, dessutom blir de garanterat lockiga på grund av mammans genuppsättning. Åh, så jag längtar. ♥

[spacer height=”20px”]

Det är fortfarande en ovanlig ras i Sverige, så vill man äga en ovanlig katt så är det dessa man ska köpa. De är väldigt lika brittiskt korthår (förutom att de är lockiga då) samt är lite nyfiknare och busigare… Vissa säger till och med att de är smartare, men det vet jag inte om jag vågar säga framför mina britter haha.

[spacer height=”20px”]

Bibi & Essing

Bibi och Essing väntar kattungar

[spacer height=”20px”]

♥ Kullen beräknas att födas i början av november 2017 (jättesnart alltså!). ♥

[spacer height=”20px”]

Till Emenheims katteri

Translate Site »