Finaste lilla Tassa, 9 månader, sitter och är kaxig högst upp på klöspelaren. <3

Finaste lilla Tassa, 9 månader, sitter och är kaxig högst upp på klöspelaren. <3

Kära lilla Tassa, också känd som SE*Meduseld’s Dollar, bor hos sin fantastiska ”mamma” Elin och ”pappa” Björn. Hon har verkligen växt och blivit en riktigt vacker ung dam. Man blir ju så spänd på att se hur hon blir när hon vuxit klart, vilket först kanske blir runt 2-årsåldern. Brittiskt korthår (och långhår) växer ju relativt långsamt, först växer de på längden, sedan bredden kanske man kan säga. 😉 Dragen rätas ut helt enkelt över en lång period, där de växer i sitt utseende.

Man kan verkligen se att hon är släkt med både sin mamma och pappa, samtidigt som hon såklart har ett helt eget utseende. Som vi velade, vi ville ju behålla en av ungarna i kullen i vårt avelsprogram (de var ju bara 2 ungar i den här kullen) och det var inte lätt att välja. Och som båda har utvecklats så kanske det inte hade gjort så mycket vilket val vi än gjort, båda är superfina. Det jag är särskilt nöjd med är att Tassa hamnat i ett så fint hem tillsammans med de två snällaste människorna man kan tänka sig. Vi kommer försöka hälsa på dem om ett litet tag framöver, det ska bli superroligt. ♥

[spacer height=”20px”]

Tassa har ju dessutom tillgång till en helt utopisk terass som är större än en normal lägenhet, haha. Det är särskilt där hon tycker om att hänga, enligt rapporter från Elin. Att fånga flugor är en stor hobby, men när getingar kommer har matte varit tvungen att avbryta till Tassas stora förtret. ♥ Kolla bara på bilden där hon hänger på noshörningsskulpturen på terassen, jag skrattade rakt ut när jag såg bilden. Det ser ju nästan lite löjligt ut, men uppenbarligen är det en jättebra plats för lilla Tassa.

[spacer height=”20px”]

Tack igen Elin och Björn för att ni tar hand om ”the original blå bumling” så otroligt bra. 

[spacer height=”20px”]

tassa-meduseld's-dollar

 

Translate Site »