Tiden bara flyger iväg, som man brukar säga. Nu är C-kullen redan två veckor gamla och de mår jättebra. Gaia är som jag sagt tidigare en väldigt bra mamma som pysslar om sina bebisar på ett väldigt bra sätt. Även om det blev lite ”drama” inatt när hon ville flytta bebisarna till ett bättre ställe än bolådan… suck. Det var bara att lägga tillbaka bebisar i bolådan hela natten, med störd sömn som följd, eftersom Gaia inte hade ett bra ställe att lägga dem på (det bästa är ju såklart bolådan). Hon måste ha blivit störd och tyckte inte att bolådan var en bra grotta för bebisarna längre, vilket är en helt naturlig reaktion (som faktiskt är bra, även om jag som ”mormor” blir lite ”galen” och orolig över var bebisarna hamnar någonstans). 😉 Vi modifierade bolådan litegrann för att hon skulle acceptera den som ett bra ställe igen.

[spacer height=”20px”]

Nåväl, efter att ha flyttat en bebis till golvet (igen) verkade hon inse att det inte blev något bra, och valde helt resolut att stoppa tillbaka bebisen själv i bolådan. Hoppas att det var det sista flyttningsäventyret, även om jag anar att det kan komma att ske flera gånger ändå.

[spacer height=”20px”]

Fotodags

Idag passade vi på att ta bebisbilder: 2 veckors-fotograferingen. Egentligen fyller de små två veckor imorgon, men måndagar är inte så praktiska dagar att ha fotosession på, så det blir nog troligen foton taget på helgerna hädanefter. Se bilderna nedan.

[spacer height=”20px”]

Rupie 2 weeks   Rubel 2 weeks   Peso 2 weeks   Krona 2 weeks   Franc 2 weeks   Baht 2 weeks

[spacer height=”20px”]

I vanlig partisk ordning  tycker jag att det blev helt fantastiska bebisar den här gången (också!), haha! Det ska bli så spännande att se hur de blir under sin uppväxt.

[spacer height=”20px”]

Vi hörs framöver!

Translate Site »