B-kullen har flyttat ut ❤

Posted on Posted in Hälsningar från kattungarnas nya hem, Kattungar

Förra veckan flyttade B-kullen till sina nya hem. Det är blandade känslor när de små flyttar för oss som föder upp, men när uppdateringarna börjar komma om hur bra det gått och att kattungarna är glada och nöjda, ja, då blir vi också väldigt glada. 

Lugnet har nu sänkt sig här hemma, så jag tänkte uppdatera med lite bilder vi fått från de nya hemmen. 

Dollar heter numera Tassa, och hon är såklart rejält bortskämd redan av sin underbara husse & matte. ?? Hon har fått ett rejält klösträd och mycket gos, för att nämna litegrann. 

Tassa
Tassa sover i sitt nya klösträd

Vi får ju inte glömma bort syster Yen. Hon bor hos fodervärd, och förhoppningen är att hon kan användas i vårt avelsprogram i framtiden. De har sedan tidigare två andra britter (korthår & långhår, två kullbröder) som är avlägset släkt med denna kull (genom pappa Essing), vilket är lite rolig kuriosa. 

Familjen bestämmer sig just nu kring vardagsnamnet till Yen, så vi får se var de landar så småningom. 

Just nu slussas Yen långsamt ihop med de nya kattkompisarna, vilket är väldigt smart ifall man inte vill riskera bråk och irritationer i kattgruppen. Det verkar i alla fall som om det går bra, så snart kan de säkert springa omkring tillsammans helt fritt i hemmet. 

Yen
Yen vilar sig i ett fönster

Och så sänker sig lugnet hemma hos oss igen. Tack för den här tiden, B-kullen. ?

Yen & Essing
Yen och pappa Essing några timmar innan Yen flyttade hemifrån

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *