Bella fri från HCM vid 5 års ålder

Posted on Posted in Hälsoundersökningar, Katter, Senaste blogginläggen

Igår åkte vi till Ultuna Smådjursklinik (Uppsala) för att HCM-scanna Bella för 4e gången i hennes liv. Professor Jens Häggström utförde ultraljudet och gav Bella bedömningen “mycket fint hjärta”. Hurra! Givetvis är vi mycket glada över det, eftersom Bella har barnbarnsbarn som förväntas gå i avel – och några andra individer som Bella är anmoder till. ❤

Själva har vi ju Essing, son till Bella, i avel och förhoppningsvis behåller vi en av hans döttrar i vårt avelsprogram. Vi får se hur allt utvecklar sig framöver. Ett som är säkert är att Bella är en speciell katt som vi älskar hemskt mycket, och vi är så glada över att hon är en hälsosam dam med många friska avkommor efter sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *