Oj vad tiden går snabbt, busungarna i vår B-kull är redan 1 vecka gamla. De väger mellan 220-250 gram, vilket ungefär motsvarar vad ett normalt vattenglas väger. Gaia tar så bra hand om sina ungar, vilket vi såklart tycker är fantastiskt bra. <3

[spacer height=”20px”]

För att fira kullens 1-veckasdag har vi fotat dem, som brukligt är. Det var förstås inte överdrivet populärt från kattungarnas sida, då de hellre sover, snuttar på mamma eller kryper ovanpå varandra. Allt gick dock bra, och vi fick till och med en bild på Gaia eftersom hon så gärna ville godkänna fotosessionens öppnande. Klicka på bilderna för att se en större variant.

[spacer height=”20px”]

På bild:

SE*Meduseld’s Dollar, BSH a (blå)

SE*Meduseld’s Yen, BSH a 24 (blåspotted)

S*Hennerdals Gaia, BSH a (blå)

[spacer height=”40px”]

meduselds-dollar-yen-1-week   meduselds-dollar-1-week_2   meduselds-yen-1-week   gaia-10-januari-2017

 

Translate Site »