Suck, vi har väntat på att Gaia ska löpa, så hon ska kunna komma hem på parning med vår hane Essing. Nu har hon äntligen haft ett ordentligt löp hemma hos oss, vilket vi tycker är väldigt bra förstås. Tyvärr visar det sig att Essing ännu är för omogen för en ”riktig tjej”. Han har inte alls något intresse att para henne.

Det innebär att vi får fundera på hur vi gör framöver. Men förhoppningen är att han fattar vad han ska göra relativt snart. Tills dess får vi vänta helt enkelt. Suck. Det blir ju *aldrig* som man vill, haha.

Vad innebär det här? Om Essing inte fattar vad han ska göra inom rimlig tid får vi revidera planerna som vi har satt (kombinationen Gaia och Essing) eller i alla falllägga planerna på is för ett tag. Men jag hoppas att det löser sig relativt snart av sig självt. Om han nu inte mirakulöst har parat henne utan att vi märkt av det, vilket jag starkt betvivlar att han har.

Nä, kattuppfödning är inte så lätt alltid – eller snarare: det flyter inte alltid på i den takt man själv önskar.

Translate Site »