För lite mer än ett år sedan fotades vår kära Fredda av Studio Li i samband med SNRF:s utställning i Uppsala. Bilderna blev faktiskt väldigt bra, särskilt om man tänker på att Fredda inte var fotografens bästa barn. 😉 Det känns lite lyxigt med porträtt taget av fotograf, särskilt med lite härlig bakgrundstextur & snygga accessoarer. Hon for runt i rummet som vi fotade i, och ville absolut inte sitta snällt och bli fotad. Därför har hon bland annat förstorade pupiller på varje foto. Men vad gör väl det? En stor dröm jag haft har alltid varit att fota min katt på utställning, och den blev sann! Nu hänger en av alla bilder på foto- och utställningsväggen här hemma. <3

 

Studio Li är en fantastiskt duktig fotograf, hon heter Ylva-Li & har sin studio i Örbyhus (norra Uppland), där hon bor tillsammans med sin man & dotter. En helt fantastisk liten familj, dessutom. Om ni har möjlighet tycker jag definitivt att ni borde ta kontakt med Ylva-Li!

Vi hörs!

Ännu ett porträtt

porträtt Victoria's Secret

Porträtt av PR S*Sagotassens Victoria’s Secret ”Fredda”, foto Studio Li

Translate Site »