Idag var det en härlig dag att gå ute på promenad, så därför fick Bella följa med oss i sele & koppel. Precis utanför oss finns det ju skog och vandringsleder för den som vill det – och det är faktiskt rätt många i vårt område som tycker om att ta kortare turer här. Det är i stort sett bara att gå utanför dörren så kommer man ut på Upplandsleden.

 

Vissa undrar ibland hur det fungerar, det där med sele på katt – det fungerar mycket bra, faktiskt. Allt beror ju på vad katten är van vid, och ju mer man vänjer en katt vid desto mer klarar den av. Bella tycker det är hur naturligt som helst att gå i sele, däremot tycker hon att det är lite dumt det där med koppel – man får ju inte gå exakt var man vill!

 

Såhär fina bilder fick vi till på Bella. Om man ska fota utomhus bör man se till att inte det är starkt solsken, för då kisar katten och det blir inte så fina bilder. Nu på våren när solen tittar fram lite försiktigt är det optimalt läge att gå ut och fota. Snyggast blir fotona om man kommer ihåg/har möjlighet att gömma undanQtcat Bellatrix black spotted british shorthair kopplet så att betraktaren inte störs av en lina som går igenom bilden.

 

Mönsterutveckling efter 4 år? Som ni ser har ju Bella ett väldigt fint prickmönster, något jag som matte är väldigt stolt över förstås. Vi får se om det spricker upp ytterligare, hon är ju 4 år nu och förmodligen färdigväxt – men kanske, kanske mönstret fortsätter att utvecklas lite till?

 

Vi hörs!

 

Translate Site »