<  Till SE*Meduseld’s katteri

  • Fri frakt vid köp över 200 kr
  • Övrig frakt 70 kr
  • Betala med SWISH eller PayPal

LIMITED ED. Snöbollar med skallra och kattmynta, 3 st

2214
190kr
Limited X-Mas Edition. Med skallra och kattmynta.
Finns i lager
1
Produktdetaljer
EAN: 2201BOLLY

Nu är det jul igen! Dessa snöbollar är en ny favorit bland katterna. Extra stora bollar som glittrar, låter roligt och luktar gott av kattmynta. Passa på – dessa leksaker är limited edition och tillverkas i begränsad upplaga.

Varför inte ge en julklapp med hjärta till din eller någon annans kisse, och bidra samtidigt till en bättre värld för de allra mest utsatta katterna. För varje sålt paket donerar Bobsy kattleksaker 40 kr till Uppsala katthem.


Innehåller: Bomullsgarn med 5% polyester, vadd, skallra & 100% ekologisk kattmynta.Katter hjälper katter – 40 kr från varje sålt paket doneras oavkortat till katthem

Julen är en tid för att umgås med nära och kära. Därför känns det i hjärtat för de katter som inte har turen att ha en egen familj att bli ompysslad av. Därför kommer Anna (som skapar alla Bobsy kattleksaker) att oavkortat donera 40 kr från varje sålt paket ur Limited X-Mas Edition till Uppsala Katthem. Gäller alla sålda paket under november och december månad.


Om kattmynta

Kattmynta (Nepeta cataria) är en växt som finns i olika delar av världen, den är helt ofarlig för katter. Kattmynta innehåller ett ämne som de allra flesta katter reagerar positivt på – de tycker det doftar intressant och blir leksugna. Vissa katter gillar att slicka på kattmyntadoftande leksaker, bli lite "vilda" i lek eller slappnar av. Allt detta är helt ofarligt.

Spara denna produkt för senare användning

 

Kundrecensioner

Otroligt söt kattleksak

Väldigt roligt med denna annorlunda form på en kattleksak, så fin att titta på för oss kattägare. Humlan är dessutom populär att leka med för katten, den är så pass stor att katten kan ligga på sidan och sparka på den med bakbenen samtidigt som den håller i med framtassarna.
Richard

Humla, ⭐️⭐️⭐️⭐️ / 5

Rolig form och min katt lekte direkt med den

Jätteroligt med en sushi/makirulle. Lätt för katten att tugga och hålla i. Min katt lekte direkt med den, får se hur länge den håller. Katter kan vara lite extrema när de leker
Markus

Sushirulle, ⭐️⭐️⭐️⭐️ / 5

Hållbar

Katterna älskar den och hållbarheten är super!
Ida

Sushirulle, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ / 5

Gullig liten boll!

Mina katter är inte de mest lekfulla, men den ena roade sig med att jaga den en stund, den andra låg och kramades/brottades med den.
Stina

Bolly Bollfågel, ⭐️⭐️⭐️ / 5

Fin

Fint utseende, min katt va lite intresserad.

Charlie

Sushirulle, ⭐️⭐️⭐️ / 5

Translate Site »