Tillökning i katteriet: S*Alway’s Izzy

Posted on Posted in Katter, Senaste blogginläggen

Jag är så oerhört glad och stolt att få presentera en tillökning till vårt katteri, den svarta skönheten S*Alway’s Izzy. Hon bär på colourpoint via sin pappa S*Sagotassens Hemulen “Mulle”, och kommer förhoppningsvis kunna användas i vårt avelsprogram för fler colourpoints. Sen hoppas jag självklart på att hon kommer uppskatta att visas på lite utställningar då och då. Mamma Loucy Lou von Xadon är en tysklandsimport med underbart kopparfärgade ögon. Hoppas Izzy ärver den, men det får tiden utvisa. 🙂

Den här godbiten har vi väntat på lääänge och jag är så glad över att det blev en liten tjej som vi kunde få tinga hos Anna (S*Alway’s). Förra sommaren var jag och hälsade på Anna när denna kulls storebröder fortfarande var små, det var då jag kände att jag måste fråga om vi kunde få köa på en tjej ur samma kombo. Storebrorsorna har faktiskt blivit jättefina, så jag har såklart höga förhoppningar om denna lilla donna. Kullen är för övrigt också oerhört social och de båda gånger jag har hälsat på har alla varit i mitt knä och det har varit sovstund i knät och famnen. Helt obrydda små kattungar med härlig personlighet. Jag är väldigt avundsjuk på Anna som har den här underbara bunten hemma hos sig. <3

Mor: CH Loucy Lou von Xadon “Lucy”, BSH n (HCM-normal)

Far: S*Sagotassens Hemulen “Mulle”, BSH n 21 33 (HD-normal, HCM-normal)

Foto: uppfödaren Anna Ek, S*Alway’s
Foto: uppfödaren Anna Ek, S*Alway’s

Vi hörs!