Det är onekligen praktiskt med en innätad balkong, där kan katterna sitta ute & beundra/ha koll på/bevaka vårt bostadsområde samtidigt som de inte ramlar ut eller försvinner.
   

Innätad balkong är också ett lagkrav ifall balkongen ligger 5 meter ovanför marken – det är det inte alla som vet tyvärr. Jordbruksverket informerar om minimikraven på kattskötsel, om ni inte redan läst så rekommenderar jag er att göra det. Man är nämligen skyldig att ha koll på alla regler & lagar som omfattar sitt husdjur.
   

Essing tycker att det är jätteroligt att vara ute på balkongen, för honom är det nog delvis nyhetens behag fortfarande (även om alla katter uppskattar det). Vi öppnar ju  upp balkongen om vi är hemma, annars är den off limits. Nu är ju Essing också junioren i gänget, han är fortfarande ganska barnslig också. Men hur som helst så sitter han gärna där ute när tillfälle erbjuds, idag blåste också en en del. Då såg jag att det var dags att borsta ur vinterpälsen, fy vad han hårade! Stråna bara flög, fler och fler rördes upp ur pälsen. Suck. Tur att det var utomhus, man ser ju redan tillräckligt crazy ut med katthår på allt man äger – ha ha. 

brittiskt korthår Essing på balkong

Translate Site »